RÓLUNK

 

A GI-GA Farm Kft. mezőgazdasági gépek és kiegészítők forgalmazásával foglalkozik, valamint 

        hivatalos márkaképviselet.

Hogyan kezdődött a GIGA FARM Kft.?

2011 decemberében elképzelésből valóságot faragtunk amikor létrehoztuk a céget. Akkor még a fő irányvonalat a betakarítóadapterek és az alkatrész értékesítés tette ki. Telephelyként kezdetben a saját családiházunk egy része szolgált erre, majd később, Kisbéren egy kicsi családi házat béreltünk hogy valóra tudjuk váltani terveinket. Az eltökélt szándék, a sok belefektetett energia meghozta az első változást, és új, nagyobb, maradandó telephelyet tudtunk megvásárolni 2013 telén.

 

Miért éppen Bakonyszombathely?

Csapatunk egy része helyi kötődésű, többen ebben a faluban nőttünk fel, apáink ezen a helyen dolgoztak sok-sok éven keresztül, ráadásul szintén a mezőgazdaság vonatkozásában (telephelyünk területén volt a valamikori helyi termelő szövetkezet). Így a telephely kitűnő területi adottságain, elrendezésén, és méretein felül érzelmi oldala is volt a döntésnek. Számunkra emiatt a legtökéletesebbet nyújtja amit csak el tudtunk képzelni.

Öröm volt nézni, ahogy az álmaink valóra válnak, ahogy a leharcolt csarnokok újjá kezdtek épülni, föléjük került tető, ahogy az oldalfalak és a kerítés körülhatárolták a teret, ahogy a szerelvényezés, az irodák, raktárak kialakítása folyt. Azt szerettük volna, ha a központ referenciahelyként is szolgálhat, így segítve a gépértékesítő kollegák munkáját, a DOMINONI és CRESSONI™, gépeinket is végre ki tudtuk állítani az udvarra. A téli „holt szezont“ kihasználva elkezdtük a költözést, amivel gyakorlatilag tavaszig el is készültünk, így a 2014-es évet már az új környezetben tudtuk indítani további kollégákkal bővülve. A tökéletes működés eléréséig sokat kell még dolgoznunk, de egy lelkes összetartó csapat áll a GIGA Farm Kft. hátterében. A kezdeti 3 fős alapító csapat mára már 23 főre nőtt és mindenki a saját szakmai tudásának legjavát beleadva segíti a cég sikereit. Évről-évre folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat pl. pótkocsik széles választékával, takarmányszállító felépítményekkel, szállítókocsikkal, gumiabroncsokkal, iker,- és ápolókerekekkel, és szinte minden eszközzel és kiegészítővel, ami a mezőgazdaságban nélkülözhetetlen. Terveink szerint a közeljövőben további fejlesztések lesznek napirenden, új telephelyünk adottságait kihasználva.

 

Milyen új márkákkal találkozhatunk a jövőben még?

A GIGA Farm Kft. 2017-től a szintén nagy hagyományokkal rendelkező, csúcsminőségű és többszörösen díjnyertes cseh ZDT™ (pótkocsi, szerves trágyaszóró, cserefelépítmények, kiközelítő kocsi, stb.) márka hivatalos magyarországi képviselője is lett. "Szerencsére a stabil gyári háttér és a megbízható, strapabíró gépek nagyban segítik a munkánkat.” A ZDT™ a legnépszerűbb márka a Cseh Köztársaság pótkocsi piacán, de Németországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában, Horvátországban, Svédországban, Ausztriában, Dániában, Hollandiában, Norvégiában és Svájcban is megtalálhatók, a magyar piacon pedig csak a GIGA Farm Kft. kínálatában.

A 2017 es évtől még egy nagy márka, a Tecnoma™ permetezőgépek magyarországi forgalmazójává lépett elő a GIGA Farm Kft. A prémium világmárka palettájáról minden üzemméret megtalálhatja a számára kedvező gépet: a függesztett permetezőktől a vontatott eszközökön át az önjáró óriásokig – 300 literestől akár 5000 literig. A modern növényvédelem alapvető érdeke napjaink gazdálkodóinak, amely növényvédelem szerepe nem csak a tartós termelésben játszik szerepet, de a lakosság és a környezetvédelem érdekeit is messzemenően figyelembe veszi. „Ez egy újabb nagy feladat és kihívás, de egyben megtisztelő is, hogy minket kerestek meg a forgalmazással és a márka nevének öregbítésével Magyarországon."

A 2018-as évtől egy világsikereket elért gumiköpeny család hivatalos magyarországi forgalmazója is lettünk, mégpedig a kanadai Tianli Tyres™-é. Nagy örömünkre minket választottak Magyarországon az exclusive dealereinek és kaptuk a sikerre ítélt feladatot hogy itthon is bevezessük és öregbítsük a márka hírnevét.

 

A megváltozott CASE IH és STEYR piac mennyiben érintette a GIGA Farm Kft.-t ?

Az elmúlt időszakban a piaci helyzet nagyot változott Magyarországon, a CNH™ vállalat által gyártott mezőgazdasági gépek tekintetében. Korábbi partnereink immáron konkurenciává váltak, így  mindenféle kapcsolatot megszüntettünk velük, néhány céggel, volt kollégával viszont nagyon jó és szoros kapcsolatba kerültünk újra, megőrizve önállóságunkat, de mégis különálló egységként. Ezt a helyzetet szeretném megvilágítani az alábbiakban a GIGA Farm KFt. vonatkozásában.

Mi, a cégünk szakemberei, 15-20 éve foglalkozunk CASE IH™ gépek értékesítésével, üzemeltetésével, szervizelésével. Ez alatt a másfél-két évtized alatt a rengeteg megszerzett tapasztalat mellett több nagyobb vállalat sikereihez járultunk hozzá, keresve nem kevés pénzt másoknak. Illetve tartottuk a hátunkat és viseltük a következményeit más hibáinak, a „szakemberek” hozzá nem értésének, egy szóval a rajtunk kívül álló okokból, az éppen adott cég hiányosságai miatt bekövetkezett eseményeknek. Aminek természetesen a partnerek, géptulajdonosok voltak a legnagyobb szenvedő alanyai.

Évek óta érlelődött bennünk a gondolat a fenti okok miatt, hogy saját lábunkra állva, végre olyan ígéretekkel felvértezve tudjunk partereink elé állni, melyek betartása nem másokon múlik. Pontosan tudjuk mit vállalunk. Szervizeseink tapasztalata, szaktudása hiánypótló a területen. Ezzel együtt tisztában vagyunk vele, hogy a gépek napjainkban rohamos tempóban fejlődnek, így nagyon fontos, hogy szakembereink napra készek legyenek – ezért folyamatosan járunk szakképzésekre, oktatásokra. Komoly beruházással célszerszámokat, szoftvereket, felszerelt szervizautókat vásároltunk, melyek elengedhetetlenek a minőségi szolgáltatás nyújtásához.  Jelenleg 6 jól képzett szervizes kollégánk látja el ezt a tevékenységet.

Büszkén jelenthetjük be hogy 2018 év elejétől a GIGA Farm Kft. hivatalos STEYR™ képviseletté lépett elő. 

Gépeink hivatalos, CNH™ vállalat által gyártott STEYR™ forrásból érkeznek, magas felszereltséggel és minőséggel, nagyon kedvező árakon. Ezt szerencsére sok elégedett partnerünk megtapasztalta már. Természetesen továbbra is foglalkozunk jó minőségű használt gépekkel is, akár megrendelésre is. Alkatrész  üzletágunk is töretlen sürgős esetben akár napon belül is ki tudjuk szállítani a rendelt terméket és be tudjuk építeni a kívánt alkatrészt. Emellett természetesen a kopó alkatrészekből, kenőanyagokból, szűrőkből nagy raktárkészlettel rendelkezünk telephelyünkön.

Gépeinket kedvezményes áron tudjuk biztosítani, továbbá a sokfél felszereltségnek köszönhetően a partner által rendelt igényeket maximálisan ki tudjuk elégíteni a STEYR™ piacon.

Hiszünk abban, hogy fontos a személyes kapcsolat, mert mindenki megérdemli a személyes törődést és figyelmet.
Tehát ha elromlott CNH™ csoportból származó gépe, újat, vagy használtat szeretne megbízható forrásból vásárolni, vagy csak egy kanna olajra van szüksége, keressen minket továbbra is bizalommal!

 

Hol találkozhatunk még a GIGA Team-el?

A kezdetektől fontosnak tartottuk a kapcsolattartó csatornákban való részvételt, így már magunk mögött tudhatunk több kiállítást, Agromash expot, Bábolnai gazdanapokat, és OMÉK-ot is illetve NAK rendezvényt is. A felvidéki ÚJSzó Magazinban és az Agrárágazatban, Agrofórumban, Agronaplóban, és több más országos lapban is láthattak már minket az érdeklődők. Az internetes Facebook, Insagram és Youtube oldalunkat is sokan látogatják, ahol napra készen értesülhetnek a legközelebbi terveinkről, kiállításokon való részvételünkről és a GIGA Farm Kft. belső életéről. Hisz örömmel mondhatom hogy van ilyenünk! Nagyon összetartó csapat vagyunk, nemcsak kollégák hanem barátok is vagyunk egyben, így a kezdeti vágyainknak megfelelően hogy családi hangulatú céget szeretnénk létrehozni, valóra váltnak érezzük.

 

Mi a filozófiánk?

Mi, a Kft. tulajdonosai és dolgozói - gépészmérnökként, logisztikusként, és aktív gazdálkodóként - a vállalkozás kialakításában a legfontosabbnak azt tartottuk, hogy ügyfeleinket elérhető árakon a lehető legjobban használható, jó minőségű gépekkel, alkatrészekkel, valamint professzionális szaktanácsadással szolgáljuk ki. Kiemelkedő fontosságú szerepe van az alkatrész üzletágunknak a cég sikereiben, ahogy azt mottónk is mondja: a gyors alkatrész a szerviz lelke. Célunk, hogy a leggyorsabbak legyünk, ügyfeleink tartós megelégedettségére. Képviselőink állnak rendelkezésükre kellő mobilitással és hozzáértéssel.

                                                                                                                                                                                                 Gál István

                                                                                                                                                                                                tulajdonos, ügyvezető igazgató

   

 

kérje

ajánlatunkat

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.
Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.