alkatrész

 

 

A GI-GA FARM KFT. KÖZPONTJÁBAN TALÁLHATÓ AZ ALKATRÉSZ RAKTÁRUNK, AHONNAN IGYEKSZÜNK A LEHETŐ LEGGYORSABBAN KISZOLGÁNI PARTNEREINKET.

 

A FEJLESZTÉSEKNEK KÖSZÖNHETŐEN MA MÁR A NYUGAT- ÉS KÖZÉP-DUNÁNTÚL TELJES TERÜLETÉN JELEN VAGYUNK MOBIL- ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINK ÁLTAL.

Hol található az alkatrész raktár?

Mivel a GI-GA Farm Kft. telephelye és a székhelye is Bakonyszombathelyen van, így az alkatrész raktárunk is itt kapott helyet az irodaház közvetlen közelében. A beköltözést hosszú előkészületi munka előzte meg, hiszen az volt a cél, hogy a befektetett pénzből és energiából a legtöbbet hozzuk ki ami a felmerülő igényeket és a gyors alkatrész kiszolgálást biztosítja.

Mekkora raktár áll rendelkezésre?

Van két különálló, fedett és zárt raktárunk, az egyikben – a biztonsági előírásoknak megfelelően – olajat tárolunk, a másikban pedig az alkatrészeket. Szabad téren való tárolásra is van lehetőség kb. 8000m2 területen helyezkednek el a használt gépeink, a gumik, ikerkerekek, használt munkagépeink illetve beszámított és új vágóasztalaink.

Milyen gyors, egy-egy megrendelés?

Kollégáink napra készek a szezonálisan szükséges alkatrészekből, kenőanyagokból, kopó alkatrészekből, kardán keresztekből stb. A hívást követően pár órán belül a pontos árral az alkatrész érkezésével és minden adott körülménnyel hívják vissza partnereinket a pontos alkatrész vétel érdekében.

Hogyan működik az alkatrész átvétel?

Ha a kívánt alkatrész raktáron van, akkor azt azonnal át lehet venni a központi raktárunkból vagy mobil alkatrész értékesítő kollégáink az Ön telephelyére kiszállítják. Ha épp nincsen készleten, akkor az alkatrész beérkezésétől függően, sürgős esetben legkésőbb 24 órán belül eljuttatjuk a rendeltetési helyére, illetve postázás esetén futárszolgálattal is el tudjuk küldeni a megrendelt terméket.

Milyen pótalkatrészeket forgalmazunk?

 • DOMINONI, OROS, NARDI, GERINGHOFF vágóasztal alkatrészek
 • A CHN cégcsoport alkatrészei
 • John Deere
 • Hagie permetező alkatrészek
 • Manitou
 • Gumiabroncsok, tömlők, ápolókerekek, ikerkerekek
 • Munkagép alkatrészek  teljes kínálata
 • WTC pótkocsi alkatrészek
 • ZDT csere-felépítményes pótkocsi alkatrészek
 • Kenőanyagok (Ambra, John Deere stb)
 • Szerszám és szervizanyagok

ALKATRÉSZ ELLÁTÁS

 • ALKATRÉSZEINK 24-48 ÓRÁN BELÜL AZ ORSZÁG BÁRMELY PONTJÁRA MEGÉRKEZNEK!
 • MAGYARORSZÁGON A DOMINONI ADAPTEREK JAVÍTÁSÁRÓL  A GI-GA FARM KFT. GONDOSKODIK 
 • AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT KOMBÁJN ADAPTEREKHEZ TELJES KÖRŰ ALKATRÉS ELLÁTÁST   BIZTOSÍTUNK PARTNEREINK RÉSZÉRE A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL
 • GARANCIÁLIS ÉS GARANCIA IDŐN TÚLI DOMINONI ADAPTEREK SZERVIZELÉSE AZ ORSZÁG TELJES TERÜLETÉN
 • HA A KÍVÁNT ALKATRÉSZ RAKTÁRON VAN, AKKOR AZT AZONNAL ÁT LEHET VENNI A KÖZPONTI RAKTÁRUNKBÓL VAGY MOBIL ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINKTÓL

Hívja kollégáinkat, akik naprakész információkkal állnak rendelkezésükre!

 

KÖZPONTI TELEPHELY:

 

Horváth Csaba

alkatrész gazdálkodó

+36 70/ 366 25 52

 

Cser János

alkatrész értékesítő

+36 70/ 336 02 29

                                                           

 

kérje

ajánlatunkat

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.
Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.