Kukorica

 

     TÖBB MINT 50 ÉVE!

 

A DOMINONI EGY OLASZ CSALÁDI VÁLLALKOZÁSKÉNT INDULT, MELY TÖBB MINT 50 ÉVES MÚLTAL ÉS TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK A KUKORICA ADAPTEREK GYÁRTÁSÁBAN, ÉS MÁRA MÁR VILÁGHÍRNÉVRE TETT SZERT. A CÉG TÖBB MINT NEGYVEN FÉLE KUKORICA ADAPTERT GYÁRT, VALAMINT HAGYOMÁNYOS ÉS SORFÜGGETLEN NAPRAFORGÓ ADAPTEREKBŐL MEREV VÁZASAT, ÖSSZECSUKHATÓT, SZÁRZÚZÓSAT, ÉS EZEK TÖBBFÉLE KOMBINÁCIÓIT, VALAMINT A MAGYARORSZÁGON KEVÉSBÉ ISMERT MPD SILÓZÓ ADAPTEREKET.

A TERMELÉS 90%-A JELENLEG A NEMZETKÖZI PIACRA IRÁNYUL, MÍG A MARADÉK 10%-A AZ OLASZ PIACON KERÜL ÉRTÉKESÍTÉSRE. A CÉG PIACKÉPESSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE CÉLJÁBÓL FOLYAMATOSAN HASZNOSÍTJA A TÖBB ÉVTIZEDES TAPASZTALATAIT, MELYEK SEGÍTSÉGÉVEL EGYRE HATÉKONYABB, MEGBÍZHATÓBB ÉS INNOVATÍVABB TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁRA KÉPES.

MINDEN BETAKARÍTÁS EGYSZERŰ ÉS GYORS!

 

A DOMINONI KUKORICA-ADAPTEREK OPTIMÁLIS MÓDON ÖTVÖZIK A ROBOSZTUSSÁGOT, KÖNNYEDSÉGET ÉS ERŐTMELYEK HATÉKONNYÁ ÉS EGYSZERŰVÉ TESZIK A NEM KIMONDOTTAN OPTIMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TÖRTÉNŐ BETAKARÍTÁST IS. A LAPOS ÉPÍTÉSI PROFIL LEHETŐVÉ TESZ EGY A TALAJHOZ NAGYON KÖZELI MŰKÖDÉSI SZINTET, MELY GARANTÁLJA A FÖLDÖN FEKVŐ KUKORICA TÖKÉLETES BETAKARÍTÁSÁT IS. A GYÁR LEGÚJABB TERMÉKEI A 10-12 SOROS ÖSSZECSUKHATÓ KUKORICA-ADAPTEREK, MELYEK UGYANAZT A MINŐSÉGET BIZTOSÍTJÁK, AMI JELLEMZI A DOMINONI TERMÉKEKET KÖZEL FÉL ÉVSZÁZADA.

MINDEN VÁGÓASZTALRA 3 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA!

 

                                       Opciós csukható kivitel                        Zárt, olajban futó hajtáslánc                     Műanyag koporsók                       Oldalsó behúzó csiga

                                     Opcionális csonktaposó                 Kikapcsolható mellső szárzúzó            Opciós műanyag csőr Kaiman kivitel               Talajkövető szett

Tekintse meg további képeinket:                 

Kapcsolódó videóink:

            

kérje

ajánlatunkat

Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.