PREMIS

 

FÜGGESZTETT PERMETEZŐK:

PREMIS

Tecnoma gépcsaládon belül a Premis permetezők képviselik a legkisebb gépeket. Ezen gépeket golfpályákra, kommunális célokra illetve mezőgazdasági kisüzemekre tervezték.

 

Premis függesztett permetezők 300 litertől egészen a 800literes tartályig bezárulva készülnek.

A legegyszerübb kiviteleknél keret nélkül is elérhetők kézi szórópisztollyal vagy speciális kézzel vezérelt szóróberendezéssel. Alkalmas lehet a ma sokat épített vadvédelmi kerítések gyommentesítésére, így ekkora tartállyal a több kilóméteres szakaszok is könnyen permetezhetőek.

A Premis gépeknél fontos szempont volt a jó rálátás a permetezőre  kis teljesítményű erőgépekkel való üzemeltetéskor.

A tartály mind ahogy a nagy testvérnél (Maxis, Galaxy és Tecnis) már megszokhattuk saját gyártású, nagy szilárdságú műanyagból készül, belül nagyon sima felülettel.

Premis permetezők mindegyike 300 mm-es beöntőnyílással rendelkezik 500 mikronos szűrővel.

Mindegyik tartályméret a hivatalosan követelt a főtartály 10%-nak megfelelő tisztavizes tartállyal is rendelkezik. Kézmosótartály 15 literes, függetlenül a tartálymérettől.

Ezeknél a permetezőknél is a szabadalmaztatott Lav’Ton belső tartálymosó fúvókát használja a Tecnoma precíz és gyors tartálymosásra.

Kézi nyomás beállítás regulátoros szabályzással és 3 darab kézi szeleppel. Opcióban kabinból vezérelhető ki/be kapcsolás lehetséges.

Az „EV” típusokat kézi szakasz vezérlő szelepekkel lehet működtetni a kabinból.

A „REGULAIR” típusok kézi nyomás beállítást pneumatikus nyomásszabályzóval  és 3 kézi szeleppel látják el. Opcióban elektromos nyomásszabályzással is el lehet látni.

A „PREMIS REGULAIR EV” típusok a fent említetteken kívül alapból elektromágneses szakaszvezérlő szelepekkel vannak ellátva Joystick kezelővel.

Premis permetezőket három fajta kerettel lehet kérni:

1,                       „Azur”  acél keret alumínium szelvényekkel, kézi összecsukással, magasságállítással. A keret hátulra csukódik X elrendezésben. Szállítási szélesség 2,49 méter.

2,                                 „TA” acél keret, kézi vízszintes csukással. ütközésvédelem a keret végeken. 2 és 3 szakaszvezérlés

3,                        „GC” acél keret kereszt csukással. Rugózott keretcsillapítás. Automatikus keretvédelem a keret végeken. Kézi vagy hidraulikus keretnyitás. PentaJet fúvóka tartó NOZAL fúvókával.

 

Opcióban az alábbiakat lehet kérni:

  • elektromos főkapcsoló (ki/be) Joystick-al
  • „Spirovit” por állagú vegyszerek zsákból való felszíváshoz
  • 4 méter hosszú Ø40mm felszívó tömlő
  • vegyszer bekeverő
  • Szuper szűrő
  • 10 méteres tömlő a külső tartálymosáshoz
  • hidraulikus keretemelés
  • rugózott keretcsillapítás

 

Kapacitás (liter) : 300 – 400 – 600 – 800 

Szélesség (méter) : 4 – 7 – 9 – 10 – 12 – 15

Könnyű, kompakt tartályok rendkívül ellenálló, rotációs öntéssel készült, nagy sűrűségű polietilénből.

Fő tartály:
                                    -300, 400, 600 és 800 liter

Öblítőtartály:
                                    -40 literes a 300 litereshez és a 400 litereshez

                                    -80 literes a 600 literes és a 800 litereshez
Kézmosó tartály:
                                    -15 liter

 

Minden TECNOMA permetezőgép dugattyús membránszivattyúval (PM 150 (60 l / perc) vagy PM 210 (105 l / perc)  ) biztosítja a stabil áramlási sebességet és a széles nyomástartományt.

 

kérje

ajánlatunkat

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.
Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.