társadalmi felelősség vállalás

A GI-GA Farm Kft. törekszik arra, hogy „emberbarátibb” vállalat legyen, és nagy figyelmet fordít arra, hogy az egészségügy javítását és a sportegyesületek működését célzó országos és helyi szintű programjain keresztül valódi értéket teremtsen. Vállalatunknál tudatos társadalmi felelősségvállalási tevékenység folyik. Adományaink és támogatásaink célterületeként az egészség és a sport területét határoztuk meg. 

Támogatások:

Bakonyszombathely KSE

Utánpótlás -nevelés feladatainak támogatása

Bakonyszombathely, Komárom -Esztergom megye

2014- 990.000 Ft.

Bakonyszombathely KSE

Utánpótlás -nevelés feladatainak támogatása

Bakonyszombathely, Komárom -Esztergom megye

2016- 297.000 Ft.

Nagy örömünkre, idén ránk esett a választás és 2017 őszén, környezettanulmány céljából meglátogattak minket két csoportban a bakonyszombathelyi óvodások. Kollégánk Gede Zsolt vezett őket körbe és tartott egy mini idegenvezetést a felnövekvő új generációnak a mezőgazdaság szépségeiről! 

Környezetvédelem:

Lehetőségeinkhez mérten az ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében 2 db Futurer elektromos rollert használunk kisebb nagyobb ügyes bajos dolgaink elvégzésére a nagyobb településeken. Ilyenkor autóinkat a város szélén lerakva és a rollereket használva jutunk el a belvárosba, parkolási problémákat és mindenféle dugót elkerülve. A Cars-es akkumulátornak köszönhetően a fékezések is töltésnek minősülnek így a maximális hatótáv 25-30 km is lehet. 

A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Igenis kötelességünk, hogy bizonyos környezetvédelmi lépéseket mi magunk is megtegyünk!

kérje

ajánlatunkat