CSIGÁS TAKARMÁNYSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSI

 

A DAFFI sikerei a csigás takarmányszállító kocsikban 1976 óta töretlen

A DAFFI pótkocsi a traktor vontatmányaként kardántengellyel meghajtott csigás kitárolású pótkocsi  állattartó gazdaságok nélkülözhetetlen eszköze, amely acélbólprofilokból készült konstrukció, beleértve a tartályt és a csigarendszert is.

 

 

MIÉRT, DAFFI LEGYEN AZ ÖN VÁLASZTÁSA?

GYÁR

Cégünk már működő 40 éve működik a mezőgazdasági gép szektorban. Termékeink fő irányvonala a, csigás kitárolású és a traktor kardánjáról meghajtható pótkocsik.

 

MINŐSÉG

A Daffi GIUSEPPE gyár jellemzője a minőség, precizitás, és a kiegészítők széles választéka, amelyek helyet kaptak a különböző felhasználási célokra. Az összes általunk gyártott mezőgazdasági gép rendelkezik a kötelező minőségi és megfelelőségi tanúsítvánnyal.

 

SZERVIZ

A Daffi GIUSEPPE SNC Technical Assistance nyújt hatékony szolgáltatást javításban és alkatrészekben a GI-GA Farm Kft.-n keresztül.

 

A TAKARMÁNYSZÁLLÍTÓ KOCSIRÓL BŐVEBBEN:

A felépítmény térfogata 6 - 27 m3 lehet. A kalibrált csigák és a cső anyaga speciális kopásálló acél.  A kamra alap esetben nem osztott. Rendelhető osztott raktérrel - 2 vagy több kamrás kivitelben is – ebben az esetben a kamrák hidraulikus nyitással vannak ellátva, hogy külön – külön is nyithatók legyenek.

A kihordó csiga a tartály alján heyezkedik el, közepén csapágyazva. A hajtáslánc a kihordó csigán keresztül a hátsó függőleges csigában folytatódik, és egy 3600 -ban elforgatható, alap esetben manuálisan forgatható és emelhető kitároló gémmel végződik. Rendelhető hidraulikusan forgatható és emelhető gémmel. A gém alap esetben 6,9 m hosszú – KÉRÉSRE  MÓDOSíTHATÓ.

A pótkocsi hátsó részére rögzített létra lehetővé teszi, hogy a raktérbe a kezelő betekintsen. Rendelhető biztonsági korlát és csúszásmentesre kiképzett kiszolgáló járda is.

A tartály / kamra / fedele manuálisan nyitható és csukható a pótkocsi elején elhelyezett kar segítségével. Felülről a rakteret egy munkalámpa világítja meg.

A pótkocsi 1  /2, vagy 3 / db merev tengellyel, 2 / 4 vagy 6 / db új gumizású kerékkel, és alap esetben fék nélküli kivitelben készül, de  kérhető mechanikus, vagy légfékkel is.

Igény esetén a közúti forgalomban való részvételhez szükséges világítással, szélességjelzővel, tartozékokkal kerül rendelésre.

A pótkocsik típusai :

 

1  tengelyes pótkocsik tartályainak össztérfogata :        6 m3, 8 m3, 10 m3, 12 m3, 14 m3

2  tengelyes pótkocsi tartályának össztérfogata :           20 m3

3  tengelyes pótkocsi tartályának össztérfogata :           27 m3

Tekintse meg kép galériánkat:

További információért hívja bizalommal területi gépértékesítőjét vagy termék managerünket,

Vas Péter a 06 20 232 53 54 -es telefonszámon!

 

kérje

ajánlatunkat

Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.