CSIGÁS TAKARMÁNYSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSI

 

A DAFFI sikerei a csigás takarmányszállító kocsikban 1976 óta töretlen

A DAFFI pótkocsi a traktor vontatmányaként kardántengellyel meghajtott csigás kitárolású pótkocsi  állattartó gazdaságok nélkülözhetetlen eszköze, amely acélbólprofilokból készült konstrukció, beleértve a tartályt és a csigarendszert is.

 

 

MIÉRT, DAFFI LEGYEN AZ ÖN VÁLASZTÁSA?

GYÁR

Cégünk már működő 40 éve működik a mezőgazdasági gép szektorban. Termékeink fő irányvonala a, csigás kitárolású és a traktor kardánjáról meghajtható pótkocsik.

 

MINŐSÉG

A Daffi GIUSEPPE gyár jellemzője a minőség, precizitás, és a kiegészítők széles választéka, amelyek helyet kaptak a különböző felhasználási célokra. Az összes általunk gyártott mezőgazdasági gép rendelkezik a kötelező minőségi és megfelelőségi tanúsítvánnyal.

 

SZERVIZ

A Daffi GIUSEPPE SNC Technical Assistance nyújt hatékony szolgáltatást javításban és alkatrészekben a GI-GA Farm Kft.-n keresztül.

 

A TAKARMÁNYSZÁLLÍTÓ KOCSIRÓL BŐVEBBEN:

A felépítmény térfogata 6 - 27 m3 lehet. A kalibrált csigák és a cső anyaga speciális kopásálló acél.  A kamra alap esetben nem osztott. Rendelhető osztott raktérrel - 2 vagy több kamrás kivitelben is – ebben az esetben a kamrák hidraulikus nyitással vannak ellátva, hogy külön – külön is nyithatók legyenek.

A kihordó csiga a tartály alján heyezkedik el, közepén csapágyazva. A hajtáslánc a kihordó csigán keresztül a hátsó függőleges csigában folytatódik, és egy 3600 -ban elforgatható, alap esetben manuálisan forgatható és emelhető kitároló gémmel végződik. Rendelhető hidraulikusan forgatható és emelhető gémmel. A gém alap esetben 6,9 m hosszú – KÉRÉSRE  MÓDOSíTHATÓ.

A pótkocsi hátsó részére rögzített létra lehetővé teszi, hogy a raktérbe a kezelő betekintsen. Rendelhető biztonsági korlát és csúszásmentesre kiképzett kiszolgáló járda is.

A tartály / kamra / fedele manuálisan nyitható és csukható a pótkocsi elején elhelyezett kar segítségével. Felülről a rakteret egy munkalámpa világítja meg.

A pótkocsi 1  /2, vagy 3 / db merev tengellyel, 2 / 4 vagy 6 / db új gumizású kerékkel, és alap esetben fék nélküli kivitelben készül, de  kérhető mechanikus, vagy légfékkel is.

Igény esetén a közúti forgalomban való részvételhez szükséges világítással, szélességjelzővel, tartozékokkal kerül rendelésre.

A pótkocsik típusai :

 

1  tengelyes pótkocsik tartályainak össztérfogata :        6 m3, 8 m3, 10 m3, 12 m3, 14 m3

2  tengelyes pótkocsi tartályának össztérfogata :           20 m3

3  tengelyes pótkocsi tartályának össztérfogata :           27 m3

Tekintse meg kép galériánkat:

Speciális pótkocsik állattartás mellé

 

Hazánk jelentős részén foglalkoznak mezőgazdasággal és állattartással. A gyakran családon belül öröklődő gazdaság nem csak hozzáértést követel meg, hanem természetesen a megfelelő eszközöket, gépeket is. Manapság minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek ezek, ráadásul a világhálón keresztül is bőséges információt kaphatunk egy-egy gyártóról vagy márkáról. 

 

Az állattartás során a napirend szigorúan beosztott, hiszen a négylábúak nem várhatnak a reggeli etetéssel vagy a fejéssel. Sokan azt gondolhatnák, hogy elvannak a sertések és a marhák a nap folyamán, ám azok gondozása, helyüknek tisztántartása, a friss víz biztosítása és persze az etetés komoly odafigyelést és időbeosztást követel meg.

 

 Az állattartás során természetesen azok szállításáról is gondoskodni kell, ehhez kiváló minőségű pótkocsik közül válogathatunk. A speciális belső kialakításnak és a biztonsági korlátnak köszönhetően a személyzet biztonságosan közelítheti meg az állatokat.

 

 Nagyon fontos az is, hogy csúszásmentes padozat álljon rendelkezésre, ami mind a takarítás, mint az állatok szállítása során praktikusnak bizonyul. Az állattartás során szükségessé váló szállításnál igény szerint akár 32 sertést, vagy a sokkal méretesebb szarvasmarhákból is legalább 10-12 darabot szállíthatunk egyszerre. 

 

Az online vásárlás kényelmét kihasználva egyéni árajánlattal is állnak ma már rendelkezésre a gyártók, érdemes ajánlatot kérni. Ismerje meg az aktualitásokat, és gondoskodjon a szállítás során is a maximális kényelemről és praktikumról!

 

További információért hívja bizalommal területi gépértékesítőjét

vagy információért érdeklődjön a 06 20 824 4887-es telefonszámon!

 

 

kérje

ajánlatunkat

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.
Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.