hírek

TERVEZZ! RAJZOLJ NEKÜNK ÚJ LOGÓT!

Tervezz nekünk új GIGA logót 10. születésnapunkra és, ha tiéd a legjobb, egy évig használjuk! 10. évünket ünnepeljük egész 2021-ben, így ennek örömére játékot hirdetünk, amiben várjuk rajzaitokat, terveiteket, grafikáitokat, bármit ami a 10 éves fennállásunkat tükrözi! Aminek a rajzon mindenképp szerepelnie kell az a 10-es szám. A többit rád bízzuk! A logót amit használni fogunk, egy kollégákból álló zsűri dönti el, de ezen kívül 3 rajzhelyezés is kihirdetésre kerül, amit ti, lájkokkal dönthettek el!

Agromash Expo 2020 ELŐREGISZTRÁCIÓ! KATT

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2020 január 22-25. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvényén! Várjuk szeretettel a G pavilonban az 502 D standon! KATTINTSON ÉS MUTATJUK HOGYAN VEGYEN JEGYET FELE ÁRON!

II. TRAKTOR és BOR PARTNERTALÁLKOZÓ

Ismét megrendezésre kerül augusztus 30.-án pénteken a II. Partnetralákozónk, minőségi mezőgazdasági gépek és kiváló borok társaságában Bakonyszombathelyen! A gépekről a STEYR, a ZDT, a Dominoni, a Turan, a Stirmot és a Tecnoma gondoskodik míg a finom borokról a Bősze Pincészet Ászár. A nap délelőttjén szántóföldi gépbemutatót tartunk majd a Kulcsár mentőkutyás Alapítvány kitelepült bemutatóján vehetnek részt a kedves érdeklődők! Délben egy kellemes ebédet követően bort kóstolunk Bősze Csaba borásszal, majd a tombola sorsolást követően egy kiváló Dj és a GIGA Team gondoskodik a jó hangulatról azokkal akik kitartanak velünk!  A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit kérünk legkésőbb augusztus 15-ig a megjelenők létszámával jelezzetek felénk a gt.virag@gigafarm.hu-n, vagy Facebookon, vagy bármely gépértékesítő kollégánknál! Várunk minden Gazdát GIGA szeretettel!

ÚJ márka a palettán STIRMOT!

A minőség a piacon való érvényesülés alapfeltétele, és ezt mi nem mint előnyt, hanem mint magától értetődő kelléket kezeljük. A STIRMOT 100% HARDROX technológiája az űrtechnikából már jól ismert. A strapabíró nagy rugalmasságú de mégis könnyű anyag ami az alapját biztosítja a STIRMOT világszinvonalú rendsodróinak.

ÚJ PÓTKOCSI MÁRKA A PIACON! TURAN TRAILERS

TURAN amelyet 1954-ben alapítottak a Törökországban, úttörő szerepet vállalt a modern mezőgazdaságot formáló új felfedezéseivell. A több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkező márka, amely hagyományával, az innováció elvével képviseli a jövőt jelenleg is.Több hasznos terméket kínál a felhasználók számára. A TURAN célja, hogy a mezőgazdasági ágazatban globális márkává váljon. Így 2019 januárjától Magyarországon is elérhetővé vált a GI-GA Farm Kft. kizárólagos kinálatában.

 

Várunk Téged is a 2019-es AGROMASH EXPON!

Négy napon keresztül közel 350 kiállító, mintegy 40.000 négyzetméteren vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát.  Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is. Szeretettel várjuk Önt is a már szokásossá vált helyünkön a bejárat melletti sátorban! 

 

Fénytraktor JÁTÉK

Hellloooo Mindenki! Akkor vegye kezdetét a fotópályázat! Küldjétek jól sikerült művészi, humoros, családi vagy csak szerintetek nyertes fotótokat itt a Facebook-unkra vagy a gt.virag@gigafarm.hu-ra és mi feltöltjük egy közös albumba! Ezt majd itt láthatjátok és megoszthatjátok és sok-sok lájkot gyűjthettek december 31-ig! Szóval fotózkodásra fel! Gyűjtsetek minél több like-ot, nyerjétek meg az eredeti STEYR-es ajandékokat! Erről részletesen a következő videoban! Addig is küldjétek a képeket! Hajrá Mindenkinek!

STEYR: fejlessze gazdaságát!

Eladó mezőgazdasági gépek iránt érdeklődik? Fontosnak tartja, hogy megbízható minőséget kapjon a pénzéért? A nagyméretű beruházások kapcsán kiemelt jelentőséggel bír, hogy olyan színvonalat kaphassunk a pénzünkért, amely hosszú távon is megállja a helyét és biztosan nem kell egy-két éven belül komolyabb meghibásodással számolni. De mégis milyen szempontokat érdemes még szem előtt tartani az eladó mezőgazdasági gépek kapcsán? Az ár rendszerint nem elhanyagolható szempont, és a márka szintén lényeges. Ez utóbbi abban játszik szerepet, hogy vásárlóként biztosan tudhassuk, megbízható járművet vagy készüléket szerzünk be. A mezőgazdasági munka rendszerint a forró nyári hónapokban történik, ezért korántsem mindegy, hogy mennyire gyorsan végzünk azzal. A korszerű járműveket már úgy alakították ki, hogy kiváló hatékonysággal legyenek alkalmazhatóak, és a munka során a kényelem is biztosíthatóvá váljon. Az eladó mezőgazdasági gépekvezetőfülkéjének kialakítása korántsem elhanyagolható szempont. Ha a márkák között szeretnénk rangsort állítani, akkor a jól ismert Steyr garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ne feledje, a jelen beruházásainak előnyeit az elkövetkező években tapasztalhatja majd, ha tehát a gazdaság fejlesztése a cél, akkor megéri előre gondolkodni. Akár az online ajánlatkérés lehetőségével is élhet, és szakemberek segítenek eligazodni a felmerülő kérdéseket illetően.

31. BÁBOLNAI GAZDANAPOK

Idén 31. alkalommal látogathattak az érdeklődők a Bábolnai Gazdanapokra. Ebben az évben több mint húszezer négyzetméternyi kiállítói területen, több mint 200 kiállító, négy napon át várta a szakmai és az érdeklődő közönséget. A kiállítás négy napján közel 30 ezer ember látogatott Bábolnára, ami bizonyítja, hogy sokan kíváncsiak a kiállított termékekre és szakmai programokra. Sokan ellátogattak hozzánk is, mivel 250 nm2-en állítottuk ki gépeinket. Az érdeklődők láthatták a Steyr palettából a 4 legkedveltebb méretű traktort illetve egy Tecnoma önjáró és vontatott permetezőt, valamint a ZDT család legkedveltebb Mega 20-as pótkocsiját. A játékos kedvűeknek egy élethű tehénnel kedveskedtünk amit aki megfejt időre az kapott egy kis emléket tőlünk.

 

1. TRAKTOR és BOR Partnertalálkozó

Várunk szeretettel minden partnerünket egy mezőgazdasági gépekben és finom borokban gazdag napra a GI-GA Farm keretein belül hagyomány jelleggel megrendezésre kerülő 1. Traktor és Bor szántóföldi Partnertalálkozóra! A gépekről, a bemutatóról és a jó hangulatról a GI-GA Farm Kft., a finom borokról pedig a Bősze pincészet gondoskodik. A meghívás előzetes regisztrációhoz kötött amit a gt.virag@gigafarm.hu e-mail címre várunk névvel, létszámmal, és elérhetőséggel, vagy a 06709404233-as telefonszámot felhívva nap bármely szakában. Az előzetes regisztráció utolsó határideje: augusztus 1. Időpont: 2018. 08. 31. Péntek, Helyszín: Bakonyszombathely és Kisbér közötti fő út melletti szántóföldön. GPS koordináták: 47°28’48.8” N 17°58’13.2” E

STEYR 2018 KOLLEKCIÓ!

Megjelent a STEYR 2018 -as kollekciója, női, férfi és gyerek kiegészítőkkel. Akik ismerik a márkát biztosak lehetnek benne hogy a jól megszokott STEYR minőséget nem csak alkatrészek és a gépek garantálják hanem a ruháik is. A STEYR ruhák viselése egyediséget és  eleganciát jelent ami nem kapható boltokban, egy közösséghez való tartozást jelent amit csak mi farmerek ismerünk és szeretünk. A márka 70 éves töretlen sikerének emblémái is feltüntetésre kerültek az egyes egyedi ruhadarokon ami mind viselőjének mind másnak a tekitetét odavonzza. Hiszen vagyunk jónéhányan akik azért hogy egy- egy egyedi és minőségi pólót, pulóvert hordhassanak nemcsak tucat beszerzőhelyeken vesszük meg , hanem onnan is ahol egy olyan közösségre bukkanunk akiknek kötődésük olyan mint a miénk, a márka felé.

 
 

HIVATALOS KÖZLEMÉNY

Sziasztok! Mint sokan tudjátok, farkastörvények uralkodnak a mezőgazdasági szektorban. Eddig nem emeltünk szót a minket ért támadások, piaci pletykák ellen de most az egyszer kivételt teszünk. Nem teszünk ebből szokást és rendszert sem szeretnénk, de szó nélkül sem hagyjuk a támadásokat. A videó feliratos, nyugodtan vegyétek le a hangot, ha zavaró.

Megszolgálja az árát

Ochsenreither Tímea és férje Ochsenreither Alexander rádóckölkedi gazdaságában már a 9. szezonban bizonyít TECNOMA Laser 5240-es önjáró permetezőgépük. Ha jól számolom az éveket, ezt a gépet anno nem Magyarországon vehettétek, hiszen a TECNOMA márkát mindössze 2 éve forgalmazza és szervizeli hazánkban a GI-GA Farm Kft. Akkoriban is voltak már jól bevezetett márkák a magyar piacon, ti miért éppen egy olyan gépet vásároltatok, ami nem nagyon volt még ismert nálunk? -Ez valóban így van, külföldről érkezett a permetező. Amikor 2009-ben a kukorica bogár elleni védekezés mindenkinek feladta a leckét, mi azt láttuk, ha fel akarjuk venni a versenyt a bogarakkal, a védekezésre kell fókuszálnunk, és egy profi, megbízható, emellett egy nagy hasmagasságú gépre van szükségünk. Férjem körbenézett a hazai és határon túli piacon fellelhető márkák között. 

AgromashExpo 2018

Hivatalosan STEYR-t, a GI-GA Farm Kft.-től!

Az elmúlt időszakban a piaci helyzet nagyot változott Magyarországon, a CNH vállalat által gyártott mezőgazdasági gépek tekintetében. Korábbi partnereink immáron konkurenciává váltak, így  mindenféle kapcsolatot megszüntettünk velük, néhány céggel, volt kollégával viszont nagyon jó és szoros kapcsolatba kerültünk újra, megőrizve önállóságunkat, de mégis különálló egységként. Ezt a helyzetet szeretném megvilágítani az alábbiakban a GI-GA Farm KFt. vonatkozásában.

 

AGROmashEXPO 2018 jan. 24-28 Várunk Mindenkit!

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében mutatja be az újdonságokat, a legújabb trendeket a gazdálkodóknak. Az újdonságok között található majd többek között az Év traktora és Év design traktora mely Hannover után először itt mutatkozik be a régióban. 2018-ban január 24-27. között több mint 300 kiállító várja az agráripari szakembereket 40.000 négyzetméteren felsorakoztatott kínálatukkal a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a Magyar Kert valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt. Decemberben lezajlott az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Termékverseny pályázatának zsűrizése is. A szakemberekből álló zsűri az idei 37 kiállítói pályázat közül kettőnek ítélte oda a Termékverseny Nagydíját, 13 pályázatot pedig Különdíjjal jutalmazott. 

Áldott ünnepeket és sikeres új évet kívánunk!

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves Partnerünknek az egész éves együttműködést és áldott Karácsonyt kívánunk! Bízunk benne hogy jövőre is találkozunk, kiállításokon, a telephelyünkön illetve a mindennapi munkát végezve. Köszönjük a támogatást és a bizalmat amit évről évre kapunk minden ügyfelünktől! Ez sarkall minket évről- évre az elkezdett utunk folytatásához és megerősít bennünket a piaci jelenlétünk szükségességében! Hitvallásunk, mi szerint szükség van olyan kereskedőkre akik nem a multi szemléletet helyezik előtérbe hanem partnerei bizalmát és elégedettségét. Továbra is ezeket szemelőtt tartva kívánunk sikeres 2018-as évet a következő idézettel:

 

CSATLAKOZTUNK A CIPŐSDOBOZ AKCIÓHOZ!

A 2017-es évtől a GI-GA Farm Kft is csatlakozott a már ismert CIPŐSDOBOZ akció gyűjtőpontjaihoz! Nagy szükségét érezzük ebben a rohanó világban tenni valami olyas dologért ami nem az értékesítés és eladás generálás illetve piaci fejlődésért szól. Kedves Partnerünk, Barátunk! Amennyiben úgy érzed, idén Karácsonykor tennél valamit amivel egy hátrányos sorsú kisgyermeknek örömet szerzel és örömtelivé teszed a szentestéjét akkor velünk együtt ezt megteheted. Hozd el hozzánk becsomagolt cipősdobozod amiben lehet játék, csoki, szaloncukor és írd rá kérlek hány éves fiú vagy lánynak szánod az ajándékodat. Mi összegyűjtjük és elszállítjuk december 14.-e után a központi gyűjtőhelyre ahonnal már a gyerekekhez kerülnek az ajándékaitok! Ne felejtsétek, december 14.-ig itt nálunk a telephelyünkön a cégközpontban leadhatjátok ajándékaitokat! Várunk mindenkit szeretettel! Jót tenni jó!

 

AGRITECHNIKA 2017, HANNOVER

Vasárnap megnyitotta kapuit az Agritechnica mezőgazdasági kiállítás és vásár a hannoverben, ahol hét nap alatt 2900 gyártó és forgalmazó mutatja be termékeit 27 pavilonban. A GI-GA Farm egy kisebb értékesítői csapata is kilátogatott a rendezvényre és bár a 3 nap mindig kevésnek bizonyul így utólag de a legfontosabb standokat így is sikerült lejárni illetve új kapcsolatokat teremteni és új beszállítókkal bővíteni a palettánkat! Erről később részletesen! A Tecnoma standján az Agroforumnak köszönhetően egy szakmai videót és sikerült készíteni amint lentebb illetve a videó gyűjteményünkben az EGYÉB menüpont alatt megtekinthettek! Természetesen a parnereink jelentős része itt is felvonultatta a gépeit és számos újdonsággal gyarapodott. Gondolok itt a Dominoni vágóasztalokra és a Tecnoma függetlenlégrugós önjáró permetezőjére.

 

 

gyere, iratkozz fel Youtube csatornánkra!

OMÉK 2017 szeptember

Idén is kiállítottunk a 2017-ben szeptember 20-24-ig  tartandó  78. Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásáron. Újdonság, hogy a rendezvényt szakmai nap előzte meg: fórumok és üzletember találkozók várták a szakmabelieket. Az OMÉK 2017 elsődleges célja, hogy szakmai szempontból bemutassa a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra, családi gazdaságokra, kis- és őstermelőkre épülő mezőgazdaságot, és annak értékeit, eredményeit megismertesse a szakmával és a nagyközönséggel. Közel 300 nm2-en találkozhattatok velünk idén ismét, ahol többet között kiállítottunk Case IH Magnum, Puma, és Steyr traktorainkat is. Nagysikerű ZDT pótkocsi sem maradt otthon, és egy jó hangulatú nyereményjáték is belefért ebbe a borongós esős 5 napba!

 

NAK 2017 május

A néhány hete zárult AGROmashEXPO-n és AgrárgépShow-n csak elképzelni lehetett, hogy az egyes monstrumok és munkaeszközök mire lehetnek képesek a hétköznapi, szántóföldi körülmények között. Néhány hónap múlva, a nyár elején viszont már meg is lehet tapasztalni, hogy valójában mit tudnak nyújtani és mutatni ezek: a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara stratégiai partnerével, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével (MEGFOSZ) közösen rendezi meg 2017. május 31.- június 1-én az I. NAK Szántóföldi Napokat. Az erről szóló együttműködési megállapodást a két szervezet vezetője, Győrffy Balázs NAK-elnök és Harsányi Zsolt MEGFOSZ-elnök február 13-án írta alá ünnepélyes keretek között.

LÉGY EGYEDI. VÁLASZD A SZÜRKÉT!

Szeretnénk partnereinknek továbbra is egyedi kiszolgálást, egyedi figyelmet és törődést biztosítani – és nem csak addig, amíg megvásárolja gépét. Ezt szeretnénk a határban távolról is láthatóvá tenni! Ezért gépeinket egyedi ismertető jellel szeretnénk ellátni, ennek szellemében tőlünk vásárolandó új vagy használt CASE IH gépét választhatja gyönyörű, egyedi, ezüst szürke metál fényezéssel is! Rendelje meg új CASE IH traktorát egyedi ezüst szürke metál fényezéssel, akár 3 év garanciával!

SIMA 2017- Párizs

A 2017. év első nagy mezőgazdasági gépkiállítására Párizsban kerül sor – SIMA, február 26 – március 2. Két évvel ezelőtt közel negyedmillió látogató volt kíváncsi az eseményre. Idén sem lesznek kevesebben azok, akik 42 ország 1780 kiállítójának ajánlatát tekintik majd meg. A kiállítók jelezték, hogy a gépek, fődarabok és alkatrészek között közel 600 eddig még nem látott újdonság lesz. Ezek közül 127 hivatalosan is pályázott innovációs díjra. A nemzetközi zsűri végül is 2 arany- és 5 ezüstérmet, valamint 18 elismerő oklevelet adott ki. Jelen volt a kiállításon többek között az Olasz DOMINONI adapeterek gyártója is, ahol bemutatásra került az új bordázott koporsós "Rock" típusú műanyag koporsós és csőrős kivitelű kukorica asztaluk!

ZDT hátra billenős pótkocsi 9,20m HOSSZÚ! akár 46 m3-ig!

Pótkocsik terén is új márkát ünnepel a GI-GA Farm Kft. Az idei évtől a ZDT márka is megtalálható a társaság kínálatában, szintén kizárólagos magyar képviselettel. A magyarországi piacon CSAK nálunk talál olyan felépítésű és méretű pótkocsit ami 3 oldalra billenős, 3 tengelyes és 40 m3! Cserefelépítményben kínálunk többek között extratudású díjnyertes prémium szervestrágyaszórót de a speciális igényekhez is talál a termékeink között olyan egyedi felépítményt mint pl.: rönkszállítót, silószállítót ami közel 45 m3 rakterülettel rendelkezik. A hátra billenős pótkocsiból is a legnagyobb platójú monstrum amit kínálunk, 9.2 méter hosszú és akár 46 m3 ig tölthető.

CASE IH és STEYR forgalmazás Magyarországon

Kedves Partnereink, leendő Partnereink!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy cégünk újabb nagyon fontos, és történetének talán legizgalmasabb mérföldkövéhez érkezett. A magyarországi CASE IH és STEYR mezőgazdasági gépek forgalmazása alapjaiban változott meg az idei évtől, és teljesen új irányt vett. Kizárólagosságról az Európai Unión belül nincs értelme beszélni. Így annak semmi akadálya sincsen, hogy 20 fős lelkes csapatunkkal –akik több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a CASE IH gépek, valamint számtalan munkagép kereskedelmében, üzemeltetésében, és javításában- magas színvonalon szolgáljuk ki partereinket. Tesszük ezt ahelyett, hogy hagynánk magunkra kényszeríteni más akaratát, akik nem tudhatják, hogy mi a legjobb és legfontosabb partnereinknek, akikkel az ország ezen részén együtt gazdálkodunk mi magunk is, és hasonló problémákkal nézünk szembe nap mint nap, hasonlóan gondolkodunk. Hiszünk abban, hogy fontos a személyes kapcsolat, mert mindenki megérdemli a személyes törődést és figyelmet. Tehát ha elromlott CASE IH, vagy más CNH csoportból származó gépe, újat, vagy használtat szeretne megbízható forrásból vásárolni, vagy csak egy kanna olajra van szüksége, keressen minket továbbra is bizalommal. Ezen felül büszkén jelentjük be, hogy cégünk lett 2017. január 1-től (a már meglévő DOMINONI, WTC, MENCI márkák mellett) a nagy múltú TECNOMA prémium kategóriájú permetezőgép gyártó, és a szintén nagy hagyományokra visszatekintő, csúcsminőségű és többszörös díjnyertes cseh ZDT (pótkocsi, szerves trágyaszóró, cserefelépítmények, kiközelítő kocsi, stb.) márka hivatalos magyarországi képviselője. Kérjétek bátran egyedi, személyre szabott ajánlatainkat. Várunk mindenkit szeretettel 2017-ben is megújult erővel és csapattal!

Gál István
ügyvezető, tulajdonos

AGROMASH EXPO 2017 01. 25-28

Az AGROmashEXPO-n immár 4. éve jelenünk meg termékeinkel és mutatjuk be a közönségnek évről évre az újabb márkáinkat! Idén sem volt ez másképp, hiszen egy újabb családtaggal bővűlt a termékpalettánk ami már ismerős lehet sokaknak: 2017 januárjától a TECNOMA permetező család gépeit a GI-GA Farm Kft. forgalmazza Magyarországon. Nagy örömünkre és megelégedettségünkre szolgált hogy nagyon sokan már a  kiállításon jelezték, örülnek hogy újra elérhető itthon ez a típusú permetezőgép család hisz megbízhatósága mellett az ára is igen kedvező.

BÁBOLNAI GAZDANAPOKON JÁRTUNK! 2016

Bábolnai Gazdanapok az idén ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. A három évtizedes múltra visszatekintő kiállítás az agrárium kiemelkedő eseménye, ünnepe, nemcsak hagyományt teremtett, de értéket is képvisel, amire méltán büszke a projekt gazdája és rendezője, a Bábolna Ménesbirtok. Az elismertség ékes bizonyítéka, hogy mind a kiállítók, mind a látogatók döntő többsége évről-évre visszatér, számon tartja az eseményt.

Bábolnai Gazdanapok 2016 MI OTT Leszünk!

A Bábol­nai Nem­zet­közi Gaz­da­na­pok a leg­ré­gibb hagyo­má­nyok­kal ren­del­kező mező­gaz­da­sági kiál­lí­tás Magyar­or­szá­gon. A ren­dez­vény nagy nép­szerű­ség­nek örvend hatá­ra­in­kon innen és túl egyaránt. A 30. jubileumi kiállítás előzetes időpontja 2016. augusztus 31 - szeptember 3.

 

ÓRIÁSI ADAPTER ELŐRENDELÉSI AKCIÓ!

Óriási kukorica és napraforgó adapter ELŐRENDELÉSI AKCIÓ HASZNÁLT GÉP BESZÁMÍTÁSSAL! Rendelje meg március 31-ig új DOMINONI vagy NARDI vágóasztalát és a kedvezményen kívül beszámítjuk használt adapterét is! Érdeklődjön részletekről kollégáinknál, vagy látogasson el bakonyszombathelyi telephelyünkre ahol megtekintheti kiállított gépparkunkat. 06 20/ 824 4887 és 06 70/ 940 4233

PÓTKOCSI ELŐRENDELÉSI KEDVEZMÉNY! --15%--

PÓTKOCSI AKCIÓ! Minden január 27.-e és május 31.-e között megrendelt vagy készletről megvásárolt pótkocsijainkra 15% kedvezményt biztosítunk a végleges vételárból. Válassza ki az önnek megfelelő pótkocsit, mi pedig adjuk a kedvezményt és egy traktor makett játékcsomagot*! Hívjon minket a részletekért, és látogasson el hozzánk bakonyszombathelyi telephelyünkre!

AGROMASH Expo 2016- Köszönjük hogy kilátogatott hozzánk!

Idén is megrendezésre került a nagy sikerű Agromash expo. Január 27.-től 30.-ig nyitotta kapuit rengeteg színes rendezvénynel, kiállítóval és érdekes szakmai műsorokkal a kiállítás. Mi helyet foglaltunk a G pavilonban, egy 6 soros csukható kukorica adapterrel és kollégáinkkal vártuk az érdeklődőket. Sikeres négy napot zártunk, és ezt köszönhetjük a rengeteg látógatónknak akik felkerestek bennünket! Ezúton is köszönjük mindenkinek aki eljött és meglátogatott minket! Nem érdemes elfelejtetni hogy a kukorica, -napraforgó adapter és pótkocsi előrendelési akció a kiállítást követően is folytatódik, érdemes már most előre gondolkodni és eljönni hozzánk a bakonyszombathelyi telephelyünkre, ahol részletesebben is megnézhetik gépeinket, pótkocsijainkat!

 

 

Agromash EXPO 2016 január 27-30!

2016-ban is megtelik a teljes Vásárközpont kiállítóval. A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow keretein belül. Egy nap erre nem is elég! A 4 kiállítás együttesen annyi kiállítót és szakmai eseményt sorakoztat fel, hogy szinte lehetetlen egy nap alatt mindent megnézni, az eltervezett találkozókat rohanás nélkül lebonyolítani. Várunk Minden kedves partnerünket és érdeklődőt szeretettel a G pavilonban a 105/G-ös standnál!

 

 

GIGA Team

 

[galeria id=47]

OMÉK 2015 szeptember!

Idén szeptember 23-27. között 77. alkalommal ismét Budapesten, a Hungexpón gyűlik össze az agrárium színe-java, az ország legnagyobb és legelismertebb mezőgazdasági seregszemléjén, az OMÉK-on. Öt napra a Hungexpo területére sűrítik Magyarországot, hogy a gasztronómia, a magyar tájak és a hazai kultúra segítségével a látogatók élményeken keresztül ismerjék meg hazánkat. Idén is részt vett a GIGA Team csapata a kiállításon, partnereink elégedettségére! Dominoni kukorica vágóasztallal, WTC Big pótkocsival valamint Menci márkájú csigás takarmány kijuttat felépítménnyel az A pavilonnal szembeni 903.-as standon.Köszönjük minden érdeklődőnek aki ellátogatott hozzánk és várunk mindenkit szeretettel a jövő évi Agro+mash Expon, januárban, ugyanitt! KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AKI ELLÁTOGATOTT HOZZÁNK!

WTC BIG pótkocsi átadás!

A cseh pótkocsigyártó széles kínálatából a 33.25 tonna teherbírású rugózott boogie-futóművel rendelkező pótkocsi olyan korszerű komponensekkel rendelkezik, amelyikkel a legnagyobb nyugat-európai gyártók termékeinek is komoly versenytársa. Scharmüller vonószemmel, vonórúd alátámasztása és automata parkolófékkel van szerelve,...

Megérkezett az új csapattagunk! HAGIE.

Hosszú várakozás után megérkezett a csapatunk legújabb tagja egy HAGIE STS10 önjáró permetező!
Várakozásainkat is felül múlta, a megbízható precíz gyors és pontos technikai megoldásokkal ellátott permetezőgép. Pilótája megkapta a szakszerű kiképzéseket és a szükséges oktatásokat is és ugyan olyan pontossággal és hatékonyan dolgozik mint...

Agrosalon kiállítás Nitra 2015 március 25-28

Néhány napja bezárta kapuit Szlovákia legnagyobb mezőgazdasági kiállítása a nyitrai Agrosalon, amelyre sokan ellátogattak Magyarországról és Csehországból is. Cégünk isrészt vett rajta, a Dominoni támogatásával egy magyar standon vett részt a kiállításon. A magas színvonalú kiállításon bemutattuk a Kajmán széria 6 soros csukható kukorica adapterét. A standunkon a már szlovákiai értékesítővel bővűlt csapat várta a kedves érdeklődőket partnereket. Itt került debütálásra a Cseh WTC pótkocsi kollekció is ahol nagy szerepet kapott a megújult forgózsámolyos BSS pótkocsik új generációja is. Köszönjük a megtisztelő látogatásokat!

EIMA 2014 Bologna

2014. november 12. és 16. között kerül megrendezésre az EIMA szakmai kiállítás. A mezőgazdasági gépesítés legmodernebb technológiáit felvonultató rendezvényen részt vett a DOMINONI srl. a  Magyarországon is forgalmazott Dominoni adapterek gyártója. Így mi is, a GIGA Farm Kft csapati is kilátogattunk a rendezvényre. Itt mutatkozott be az új FREESun sorfüggetlen napraforgó vágóasztal!

Bemutatkozott az új FreeSun napraforgó vágóasztal!

FREE SUN sorfüggetlen napraforgó adapter 6-12 m szélességben, nagy sebességű és minimális veszteségű betakarításhoz! Robosztus felépítés, könnyű súly, újító megoldásoknak köszönhetően minimális szemveszteség. Megtekintehtő telephelyünkön! Hívjon bizalommal!

Új termék a palettánkon- MENCI

Takarmány szállítás felső fokon! Csigás kijuttatás, profi megoldások! A Menci tovább nőtt és olyan technológiát fejlesztett ki, ami könnyűfém ötvözetekből állt. Innovatív projektekkel próbálkozott, ami az élvonalba hozta fel őket a közúti takarmány szállításban. Később, 2001-től kezdődően -kizárólag a félpótkocsik esetében- átálltak az acél alapanyagra, nagyrészt az olyan ügyfelek kérésére, akik különösen nehéz munkára akarták használni a pótkocsikat. A Menci közúti szállításra való felépítményei 22-92 m3-ig minden lehetséges kombinációban elérhetőek

Agromash Expo 2015

2015-ben is várja a mezőgazdaság és erdőgazdálkodás, a mezőgazdasági és az erdészeti gépek iránt érdeklődőket az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás. Időpont: 2015. január 28. – 2015. január 31. Helyszín: Budapest, Hungexpo. Keresse csapatunkat a G pavilonban, ahol bemutatjuk a Dominoni kukorica adapter előnyeit és felépítését! Várunk mindenkit szeretettel!

BÁBOLNAI GAZDANAPOK 2014 szeptember

2014. szeptember 10-én megnyitotta kapuit a 29. alkalommal megrendezett Bábolnai Gazdanapok és egyben az idei első vízi mezőgazdasági gép kiállítása. A borús-esős időjárás ellenérre nem bújtak el az érdeklődők és látogatták standunkat is. A korábbi kiállításokon látott gépeinket kiegészíti egy Case IH kombájnra szerelt fix 6 soros Kajmán kukorica adpter is. Sajnos egyes területek csak gumicsizmával voltak megközelíthetőek, a kiállítás végére pedig megázva de sikeresnek monthatjuk az idei Bábolnai napokat is. Köszönjük minden kedves látogatónknak hogy az idő ellenére is eljöttek hozzánk!

VÁRJUK ÚJ TELEPHELYÜNKÖN!

Várunk mindenkit nagy szeretettel telephelyünkön állandó GÉP ÉS ALKATRÉSZ akcióinkkal! Látogasson el hozzánk. Megújúlt, lendületes csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll.

AGROMASH EXPO 2014

Ebben az évben is megrendezésre kerül a Hungexpo-n (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) 2014. január 27. és február 1. között az AGROmashEXPO kiállítás, melyen cégünk is képviselteti magát. Várunk Mindenkit szeretettel! GIGA Team

kérje

ajánlatunkat

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.
Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.