Vissza a bejegyzésekhez
2017.
November
28.

CSATLAKOZTUNK A CIPŐSDOBOZ AKCIÓHOZ!

A 2017-es évtől a GI-GA Farm Kft is csatlakozott a már ismert CIPŐSDOBOZ akció gyűjtőpontjaihoz! Nagy szükségét érezzük ebben a rohanó világban tenni valami olyas dologért ami nem az értékesítés és eladás generálás illetve piaci fejlődésért szól.

Kedves Partnerünk, Barátunk!

Amennyiben úgy érzed, idén Karácsonykor tennél valamit amivel egy hátrányos sorsú kisgyermeknek örömet szerzel és örömtelivé teszed a szentestéjét akkor velünk együtt ezt megteheted. Hozd el hozzánk becsomagolt cipősdobozod amiben lehet játék, csoki, szaloncukor és írd rá kérlek hány éves fiú vagy lánynak szánod az ajándékodat. Mi összegyűjtjük és elszállítjuk december 14.-e után a központi gyűjtőhelyre ahonnal már a gyerekekhez kerülnek az ajándékaitok! Ne felejtsétek, december 14.-ig itt nálunk a telephelyünkön a cégközpontban leadhatjátok ajándékaitokat! Várunk mindenkit szeretettel! Jót tenni jó!

Fényképeket a csomagokról és az ajándékok szállításáról természetesen majd felteszünk a Facebook oldalunkra!

GIGA Team 

(a cipősdoboz akció hivatalos facebook oldala: https://www.facebook.com/ciposdoboz/ )

FRISSÍTÉS:

2018 december 15.-én elszállítottuk mind az 52 dobozt a Győr városi Marcal lakótelepi Családsegítőnek. Ezúton is köszönjük mindenkinek aki hozzá járult a adománygyűjtés sikerességéhez és a rászoruló kisgyermekek boldogabb karácsonyához!

Köszönjük szépen!

GIGA Team

 

kérje

ajánlatunkat

Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.