bérpermetezés

 

 

Típusa: HAGIE STS 10                                                                                          Tarályméret: 3800 Liter                                                                                     Szórókeret: 27.5m/18 m

 

NAGY HASMAGASSÁGGAL -190 CM- RENDELKEZŐ, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, ÖNJÁRÓ PERMETEZŐGÉP, MELY ELŐNYÖSEN HASZNÁLHATÓ REPCE ÉS NAPRAFORGÓ DESZIKKÁLÁSRA, ILLETVE CSEMEGE ÉS HIBRID KUKORICA TERMELŐ GAZDASÁGOKBAN IS PERMETEZÉSRE, AHOL A NAGY HASMAGASSÁG, NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS PONTOS KIJUTTATÁS SZÜKSÉGES.

MŰHOLDAS PÁRHUZAM VEZETÉS, AUTOMATA SZAKASZOLÁS, ULTRAHANGOS AUTOMATA KERETSZINTEZÉS, TÖKÉLETES SÚLYELOSZLÁS, ÉS A FÜGGETLEN LÉGRUGÓS FELFÜGGESZTÉS MIATT OPTIMÁLIS A MUNKASEBESSÉG! 

GYORS ÖNFELTÖLTŐ RENDSZER - 5 PERC- HOGY A GÉP NE ÁLLJON SOKAT!

MIÉRT VELÜNK PERMETEZTESSEN?

Többcélú felhasználás: - Egy eszköz minden munkára

Az STS kijuttató rendszer a sokoldalúság és a jól bevált modell együttese. A legalacsonyabb - 190 cm-es - hasmagassággal is, a könnyű felépítéssel és a hozzá párosuló egyedülálló súlyelosztással az eszköz képes időben, precízen, egész szezonon átívelő kijuttatási munkát végezni csökkentett talajtaposás és minimális terménykárosítás mellett.

 

Kapacitás

Az STS eszközhordozó a hajtásrendszerével, nyomaték elosztó rendszerével és kipörgésgátlóval ellátva egyedülálló teljesítményt nyújt. Mind a négy keréken függetlenül alkalmazott kipörgésgátló rendszer alapfelszereltségként nyújt megoldást a legváltozatosabb körülmények közt. Tapasztalja meg a kimagasló teljesítményt a legnagyobb szántóföldi kapacitás mellett!

 

Maximális hatékonyság - Az idő pénz. Számoljunk vele.

Megnövelt hatékonyság a mellső függesztésű keretekkel és az elérhető legnagyobb 3800 literes kapacitással kifejezetten arra törekszik hogy a lehető leggyorsabb idő alatt a lefedjen egy kifújással minél nagyobb területet a lehető legminimálisabb taposással.

 

Hajtásrendszer

Hajtáslánc független, négy keréken alkalmazott kipörgésgátlóval. Optimált nyomatékelosztás és vonóerő szabályozás a kimagasló teljesítményért.

 

Permetlé rendszer

Áttervezett folyadékrendszer segíti a könnyebb szivattyú feltöltést a munka megkezdésekor és biztosít egyenletes folyadékáramot a szórókeret kiszolgálásához. Pontos permetezés és lefedettség.

 

Permetezőre tervezett fülke

Permetező specifikus fülke kialakítás kínál egyedülálló kényelmet. Optimális kijuttatási minőség és kezelői kényelem a pontos munkavégzés elérése.

 

Lassító pedál

Lassító pedál a haladási sebesség egyszerű szabályozására. Megnövelt táblavégi forduló menedzsment a maximális üzemidő kihasználásért.

 

Standard tolatókamera

Tolató kamera hogy a pilóta tökéletes képet lásson a minimális taposási veszteségért. Teljes látószög hátrameneti üzem közben a maximális biztonságért.

 

Cseppméret visszajelző rendszer

A kijuttatott pillanatnyi cseppméret visszajelzése (fúvókaméret és fúvókanyomás figyelembevételével). Optimális lefedés és a vegyszerek leghatékonyabb felhasználása.

 

Táblavégi forduló vezérlés

Megnövelt hatékonyság a programozható összkerék kormányzás, robotpilóta, permetezés főkapcsoló és Norac® aktiválással. Keskeny járószerkezet, 482 mm teljes járószerkezet szélesség a terménykímélő felhasználásért. Egyszerű járószerkezet és váz felépítés. Teljes szezonon át minimális terménykárosítás.

 

 

AMIT KÍNÁLUNK:

  • EGYEDI ÁRAT
  • GYAKORLOTT PILÓTÁT!
  • KÖZPONTUNK 150 KM-ES KÖRZETÉBEN VONULÁSOS KISZÁLLÁST
  • AKÁR VÍZKISZOLGÁLÁST
  • GYORS, PONTOS PERMETEZÉST
  • RUGALMAS IDŐBEOSZTÁST

HÍVJON BENNÜNKET!: 06 20/ 827 48 87

kérje

ajánlatunkat

Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.