bérpermetezés

 

 

Típusa: HAGIE STS 10                                                                                          Tarályméret: 3800 Liter                                                                                     Szórókeret: 27.5m/18 m

 

NAGY HASMAGASSÁGGAL -190 CM- RENDELKEZŐ, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, ÖNJÁRÓ PERMETEZŐGÉP, MELY ELŐNYÖSEN HASZNÁLHATÓ REPCE ÉS NAPRAFORGÓ DESZIKKÁLÁSRA, ILLETVE CSEMEGE ÉS HIBRID KUKORICA TERMELŐ GAZDASÁGOKBAN IS PERMETEZÉSRE, AHOL A NAGY HASMAGASSÁG, NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS PONTOS KIJUTTATÁS SZÜKSÉGES.

MŰHOLDAS PÁRHUZAM VEZETÉS, AUTOMATA SZAKASZOLÁS, ULTRAHANGOS AUTOMATA KERETSZINTEZÉS, TÖKÉLETES SÚLYELOSZLÁS, ÉS A FÜGGETLEN LÉGRUGÓS FELFÜGGESZTÉS MIATT OPTIMÁLIS A MUNKASEBESSÉG! 

GYORS ÖNFELTÖLTŐ RENDSZER - 5 PERC- HOGY A GÉP NE ÁLLJON SOKAT!

MIÉRT VELÜNK PERMETEZTESSEN?

Többcélú felhasználás: - Egy eszköz minden munkára

Az STS kijuttató rendszer a sokoldalúság és a jól bevált modell együttese. A legalacsonyabb - 190 cm-es - hasmagassággal is, a könnyű felépítéssel és a hozzá párosuló egyedülálló súlyelosztással az eszköz képes időben, precízen, egész szezonon átívelő kijuttatási munkát végezni csökkentett talajtaposás és minimális terménykárosítás mellett.

 

Kapacitás

Az STS eszközhordozó a hajtásrendszerével, nyomaték elosztó rendszerével és kipörgésgátlóval ellátva egyedülálló teljesítményt nyújt. Mind a négy keréken függetlenül alkalmazott kipörgésgátló rendszer alapfelszereltségként nyújt megoldást a legváltozatosabb körülmények közt. Tapasztalja meg a kimagasló teljesítményt a legnagyobb szántóföldi kapacitás mellett!

 

Maximális hatékonyság - Az idő pénz. Számoljunk vele.

Megnövelt hatékonyság a mellső függesztésű keretekkel és az elérhető legnagyobb 3800 literes kapacitással kifejezetten arra törekszik hogy a lehető leggyorsabb idő alatt a lefedjen egy kifújással minél nagyobb területet a lehető legminimálisabb taposással.

 

Hajtásrendszer

Hajtáslánc független, négy keréken alkalmazott kipörgésgátlóval. Optimált nyomatékelosztás és vonóerő szabályozás a kimagasló teljesítményért.

 

Permetlé rendszer

Áttervezett folyadékrendszer segíti a könnyebb szivattyú feltöltést a munka megkezdésekor és biztosít egyenletes folyadékáramot a szórókeret kiszolgálásához. Pontos permetezés és lefedettség.

 

Permetezőre tervezett fülke

Permetező specifikus fülke kialakítás kínál egyedülálló kényelmet. Optimális kijuttatási minőség és kezelői kényelem a pontos munkavégzés elérése.

 

Lassító pedál

Lassító pedál a haladási sebesség egyszerű szabályozására. Megnövelt táblavégi forduló menedzsment a maximális üzemidő kihasználásért.

 

Standard tolatókamera

Tolató kamera hogy a pilóta tökéletes képet lásson a minimális taposási veszteségért. Teljes látószög hátrameneti üzem közben a maximális biztonságért.

 

Cseppméret visszajelző rendszer

A kijuttatott pillanatnyi cseppméret visszajelzése (fúvókaméret és fúvókanyomás figyelembevételével). Optimális lefedés és a vegyszerek leghatékonyabb felhasználása.

 

Táblavégi forduló vezérlés

Megnövelt hatékonyság a programozható összkerék kormányzás, robotpilóta, permetezés főkapcsoló és Norac® aktiválással. Keskeny járószerkezet, 482 mm teljes járószerkezet szélesség a terménykímélő felhasználásért. Egyszerű járószerkezet és váz felépítés. Teljes szezonon át minimális terménykárosítás.

 

 

AMIT KÍNÁLUNK:

  • EGYEDI ÁRAT
  • GYAKORLOTT PILÓTÁT!
  • KÖZPONTUNK 150 KM-ES KÖRZETÉBEN VONULÁSOS KISZÁLLÁST
  • AKÁR VÍZKISZOLGÁLÁST
  • GYORS, PONTOS PERMETEZÉST
  • RUGALMAS IDŐBEOSZTÁST

HÍVJON BENNÜNKET!: 06 20/ 827 48 87

kérje

ajánlatunkat

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.
Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.