KOMPAKT

 

 

A KOMPAKT S a STEYR és a vevők közös fejlesztése. Pontosan úgy, mint a legendás -80, -84 és a -86 modelleknél volt, vagy a STEYR PLUS szériánál, melyek majdnem minden udvaron otthon voltak (otthon vannak). A KOMPAKT S a fordulékonyságával, jó kilátásával és az optimális kezelhetőségével minden kihívásnak megfelel .Takarékos, könnyű, fordulékony mint egy kicsi, de mégis tágassága, megbízhatósága, ereje mint a nagyoké!

STEYR KOMPAKT S

  • 3400 cm3-es korszerű nagy nyomatéki rugalmasságú motor
  •  
  • 58 LE – 65 LE teljesítmény
  • Kis méretű fordulókör, egyszerű kezelhetőség, magas komfort, kiváló kilátás körben
  • 12/12 sebességfokozat vagy 20/20 fokozat mászófokozatokkal, 40 km/h

 

       Modell                                Motor teljesítménye                    Max. motorteljesítmény               Henger / térfogat (cm3)       Nyomaték (NM)

4055 Kompakt S                               41 kW / 56 LE                                     41 kW / 56 LE                                        4/3400                                  24

4065 Kompakt S                               48 kW / 65 LE                                     48 kW / 65 LE                                        4/3400                                  275

 

Ajánljuk:  Álattartó telepeknek, szőlő és gyümölcs-ültetvényekbe, kertészettel foglalkozó kisgazdaságokba! 

STEYR KOMPAKT ECOTECH

  • 75 LE – 114 LE teljesítmény, 64 liter/min hidraulika szállítási teljesítmény
  • Mechanikus 12/12 sebességváltó alapkivitelben, 24/24 fokozatú HI-LO, 40/40 mászósebeség avagy Powershuttle terhelés alatti irányváltással elérhető
  • TLT üzemmód ECO fokozattal igény szerint
  •         Elektrohidraulikus hátsó hárompont-szabályozás rendelhető
  •         Könnyű kezelhetőség, homlokrakodóhoz integrált joystick-vezérlés

 

          Modell                                Motor teljesítménye                    Max. motorteljesítmény               Henger / térfogat (cm3)       Nyomaték (NM)

4075 Kompakt                                 55 kW / 75 LE                                     55 kW / 75 LE                                        4/3400                                  309

4085 Kompakt                                 63 kW / 86 LE                                     63 kW / 86 LE                                        4/3400                                  351

4095 Kompakt                                 79 kW / 99 LE                                     73 kW / 99 LE                                        4/3400                                  407

4105 Kompakt                                79 kW / 107 LE                                   79 kW / 107 LE                                       4/3400                                  444

4115 Kompakt                                 84 kW / 114 LE                                   84 kW / 114 LE                                       3/3400                                  457

 

Ajánljuk: Szántóföldi könnyű univerzális traktorcsalád, egyszerűen kezelhető, sokoldalú felhasználási lehetőségekkel!

Képtalálat a következőre: „steyr kompakt ecotech”

A Steyr felszántja a piacot!

 

A Steyr innovációja folyamatos. A vállalat nemcsak traktorokat gyárt, hanem új megoldásokat, takarékos lehetőségeket tesztel és teremt. Nem kizárólag eszközt ad a gazdák kezébe, hanem a lehető legtöbb körülményt optimálissá varázsolja. Az eszközparkban olyan gépek kapnak helyet, melyek kifejezetten könnyűvé, gondtalanná teszik a mezőgazdasági, kerti feladatokat. Ilyen feltételek mellett a hivatás percei is élvezetes szabadidő töltéssé avanzsálhatnak.

A gazdaságos üzemelés olyan előny, ami mindenek felett elsőbbséget élvez. A Steyr óriási hangsúlyt fektet arra, hogy a gépparkjába tartozó traktorok ne csak a kezelhetőségük, fizikai paramétereik tekintetében kínáljanak prémium minőséget, hanem az alacsony fogyasztás szempontjából is.

A kényelmes kialakításhoz maximális hatékonyság társul, a tökéletes megbízhatóság égisze alatt.

 

A Steyr kompakt a modern, ergonomikus kialakítás sztárja!

 

A Steyr kompakt S valódi társává avanzsálhat. Már maga az elnevezés is árulkodó: fordulékonyság, ideális kezelhetőség és kiváló kilátás. Ez az alap, amire a további kényelmi funkciók építkeznek. Mozgékonysága, takarékossága a “kicsik” közé sorolja, míg tágassága, ereje és megbízhatósága a legnagyobbak fölé emeli.

A 3400 köbcentis korszerű, nagy nyomatéki rugalmasságú motorhoz 68 lóerő társul. A kisméretű fordulókörnek, pofonegyszerű irányíthatóságnak és pazar kilátásnak köszönhetően a komfort legmagasabb foka biztosítható.

Állattartó telepeken, szőlő és gyümölcsültetvényeken és kertészeti kisgazdaságokban is hihetetlenül jó szolgálatot tehet. Azon túl ugyanis, hogy minden felmerülő igénynek maximálisan megfelel, gazdaságos üzemelésének hála rengeteg pénzt megtakaríthat pusztán a használatával. A Kompakt Ecotech még a fentieknél is többet kínál: 75 - 114 lóerő teljesítmény tartományban. És ez csak a kezdet. Szántóföldeken pazarul megállja a helyét, de a traktorcsalád mindegyik tagjáról elmondható, hogy sokoldalú felhasználhatóság és roppant könnyű alkalmazhatóság jellemzi őket.

A kiváló motorteljesítmény és tömeg arány gyakorlatilag bármely feladat maradéktalanul hibátlan elvégzését biztosítja, beleértve az erdészeti és kommunális tevékenységeket is.

A Steyr titka a prémium minőség, míg a Steyr Kompakt sikerének záloga a modern felszereltség, és az ergonomikus megvalósítás.

Steyr modellek a hatékony mezőgazdasági tevékenységért

 

A mezőgazdaságban tevékenykedik? 

 

A területen képzeli el jövőjét? 

 

A hatékonyság és a gyorsaság gyakran nélkülözhetetlennek bizonyulnak, főleg akkor, ha az időjárás, vagy a termés mindezeket fokozottan megkövetelik. Hazánk jelentős részén foglalkoznak mezőgazdasággal, és az anyagi lehetőségek kiaknázása érdekében igen lényegesek azok a gépek, amelyek a földeken történő munkavégzést segítik elő. 

 

A Steyr traktorjai az elmúlt években már számtalanszor bebizonyították, hogy hatékonyan játszanak szerepet a betakarításban, vagy akár a tavaszi munkálatok idején. A hasonló beruházások esetén természetesen kiemelt jelentőséggel bír az, hogy valóban időtálló minőséget képviseljenek a gépek és így hosszú időn keresztül álljanak kifogástalanul rendelkezésre. 

 

A Steyr traktorjai és gépei az év minden időszakában jó szolgálatot tesznek, és legyen szó bármilyen mezőgazdasági munkáról is, a magas teljesítményű motorok és a gazdaságos hajtóművek beváltják a hozzájuk fűződő reményeket. 

 

Természetesen nem mehetünk el az emberi munkaerő kérdése mellett sem, így a komfort kabin a napi munka során maximális kényelmet biztosít, hogy időjárástól függetlenül kellemesek legyenek a körülmények. A Steyr traktorjai remek választásnak bizonyulnak azok részéről, akik a mezőgazdaságban képzelik el jövőjüket,és egy olyan beruházással szeretnének előrelépést elérni, ami a későbbi anyagi biztonságot szolgálja majd nap mint nap.

 

 A mezőgazdaság terén számos kihívással szembesülhetnek az abban tevékenykedők, ám ha a gépesítés terén egy megbízható megoldás áll rendelkezésre, az már egy igen nagy lépés lehet a kiszámíthatóság érdekében.

kérje

ajánlatunkat

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.
Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.