VÁLASZD A SZÜRKÉT!

VÁSÁROLJA MEG TŐLUNK ÚJ CASE IH TRAKTORÁT

ÉS

KÉRJE EGYEDI EZÜST SZÜRKE SZÍNBEN!

LÉGY EGYEDI. VÁLASZD A SZÜRKÉT!

Az elmúlt időszakban a piaci helyzet nagyot változott Magyarországon a CNH vállalat által gyártott mezőgazdasági gépek tekintetében. Korábbi partnereink immáron konkurenciává váltak, így  mindenféle kapcsolatot megszüntettünk velük, néhány céggel, volt kollégával viszont nagyon jó és szoros kapcsolatba kerültünk újra, megőrizve önállóságunkat, de mégis egységként. Ezt a helyzetet szeretném megvilágítani az alábbiakban a GI-GA Farm KFt. vonatkozásában.

Mi, cégünk szakemberei 15-20 éve foglalkozunk CASE IH gépek értékesítésével, üzemeltetésével, szervizelésével. Ez alatt a másfél-két évtized alatt a rengeteg megszerzett tapasztalat mellett több nagyobb vállalat sikereihez járultunk hozzá, keresve nem kevés pénzt másoknak. Illetve tartottuk a hátunkat és viseltük a következményeit más hibáinak, a „szakemberek” hozzá nem értésének, egy szóval a rajtunk kívül álló okokból, az éppen adott cég hiányosságai miatt bekövetkezett eseményeknek. Aminek természetesen a partnerek, géptulajdonosok voltak a legnagyobb szenvedő alanyai.

Évek óta érlelődött bennünk a gondolat a fenti okok miatt, hogy saját lábunkra állva, végre olyan ígéretekkel felvértezve tudjunk partereink elé állni, melyek betartása nem másokon múlik. Pontosan tudjuk mit vállalunk. Szervizeseink tapasztalata, szaktudása hiánypótló a területen. Ezzel együtt tisztában vagyunk vele, hogy a gépek napjainkban rohamos tempóban fejlődnek, így nagyon fontos, hogy szakembereink napra készek legyenek – ezért folyamatosan járunk szakképzésekre, oktatásokra. Komoly beruházással célszerszámokat, szoftvereket, felszerelt szervizautókat vásároltunk, melyek elengedhetetlenek a minőségi szolgáltatás nyújtásához.  Jelenleg hat jól képzett szervizes kollégánk látja el ezt a tevékenységet.

Gépeink hivatalos, európai forrásból érkeznek, az új gépek akár 3 garanciával, magas felszereltséggel és minőséggel, nagyon kedvező árakon. Ezt szerencsére sok elégedett partnerünk megtapasztalta már. Természetesen továbbra is foglalkozunk jó minőségű használt gépekkel is, akár megrendelésre is. A gyári, eredeti alkatrészek több, szintén európai, közvetlen forrásból érkeznek, ahol hatalmas raktárkészletek állnak rendelkezésre. Kollégáink így tudnak válogatni annak függvényében, hogy sürgős rendelésről, vagy lassabb, de olcsóbb megrendelésről van-e szó. Sürgős esetben akár napon belül is ki tudjuk szállítani, be tudjuk építeni a megrendelt alkatrészt. Emellett természetesen a kopó alkatrészekből, kenőanyagokból, szűrőkből nagy raktárkészlettel rendelkezünk telephelyünkön.

A fenti rendszer óriási előnye, hogy nem vagyunk kötelezve semmi féle forgalomra, nincs előírva hány gépet adjunk el, hogy kedvezményeket kapjunk, stb. Minden gépet kedvezményes áron tudunk biztosítani. Továbbá még ma is kézzel fogható a „nyugati” piacra gyártott gépek magasabb felszereltsége és minősége, ezzel együtt kedvezőbb ára.

Célunk hogy partnereinknek egyedi kiszolgálást, egyedi figyelmet és törődést biztosítsunk – és nem csak addig, amíg megvásárolja gépét.

                                                

Ezt szeretnénk a határban távolról is láthatóvá tenni!

Ezért gépeinket egyedi ismertető jellel fogjuk ellátni. Ennek szellemében, tőlünk vásárolandó ÚJ CASE IH gépét választhatja gyönyörű,

EGYEDI, EZÜST SZÜRKE METÁL FÉNYEZÉSSEL IS!

ÚJ VAGY HASZNÁLT traktorát, vásárolja meg tőlünk!

 • HIVATALOS EURÓPAI FORRÁSBÓL

 • MAGAS FELSZERELTSÉGGEL

 • ALACSONY ÁRAKKAL

 • AKÁR 3 ÉV GARANCIA

 • KÉRHETI EGYEDI, EZÜST SZÜRKE FÉNYEZÉSSEL

 • HASZNÁLT GÉP BESZÁMÍTÁS
 • TELJESKÖRŰ HITELÜGYINTÉZÉS

 • MEGBÍZHATÓ CÉGES HÁTTÉR

 • 15 ÉVES TAPASZTALAT CASE IH TRAKTORK ÉS KOMBÁJNOK TERÉN

 • PRECÍZ SZERVIZ HÁTTÉR
 • NINCS MULTI SZEMLÉLET

                                                          

Hiszen miért venne olyan tucat gépet ami másnak is van?

                 

Légy egyedi. Válaszd a szürkét!

 

 

kérje

ajánlatunkat