MULTI

 

Az új STEYR Multi ecotech modell pontosan megfelel minden olyan elvárásnak, ami vegyes gazdálkodásokban elvárható egy univerzális traktortól. St. valentinben (Ausztria) fejlesztett és gyártott új Multi rendkívül széles alkalmazási területen mutatkozik be. A nagy nyomaték, a gazdaságos motor, az optimalizált áttétek és az alacsony súlypont az új Multi ecotech páratlan jellemzői. Mindezek garantálják a zavartalan működést Powershuttle módban, így konstans üzemi sebesség tartható a munkaterületen és tökéletes felkészült homlokrakodási munkák ellátására. Az új Multi kabinja első osztályú kényelmet és ergonomikus munkakörnyezetet biztosít. Három modern motortípus választható 99 és 114 Le teljesítmény között, amely maximálisan megfelel a Magyarországon legkeresettebb kategória igényeinek.

Függetlenül a domborzati viszonyoktól, legyen az hegyes, dombos vagy sík terep, akár mezőgazdasági, erdészeti, esetleg kommunális tevékenység: az új STEYR Multi egy igásló a hosszútávú siker érdekében.

STEYR MULTI ECOTECH

  •  99 LE – 117 LE modellválaszték
  • Kiváló állandó teljesítmény leadó képesség 1850 f/min fordulattól 2200 f/min fordulatig, ezáltal alacsony üzemanyag fogyasztás
  • Rugózott mellső tengely, rugózott fülkefelfüggesztés elérhető
  • 80 liter/min CCLS terhelés érzékelős hidraulika rendszer alapkivitel – 100 l/min opció
  • 32/32 fokozatú sebességváltó 40 km/h ECO üzemmóddal automata beállítássokkal

 

Modell Motor teljesítménye        Max. motorteljesítmény                  Henger / térfogat (cm3)                     Nyomaték (NM)

 

             4100 Multi                                    73 kW / 99 LE                                     73 kW / 99 LE                                        4/3400                                  430

 

             4110 Multi                                   79 kW / 107 LE                                   79 kW / 107 LE                                       4/3400                                  468

 

             4120 Multi                                   86 kW / 117 LE                                   86 kW / 117 LE                                       4/3400                                  491

 

KOMFORT  és GAZDASÁGOSSÁG a legmagasabb szinten

Kapcsolódó kép

 

A Steyr traktorok valódi igáslovak!

 

A Steyr traktorok nem árulnak zsákbamacskát. A prémium minőséget garantáló termékek egytől-egyig megbízhatóak és sokoldalúan kiaknázhatóak a bennük rejlő pozitívumok.

A cég folyamatos innovációval igyekszik kutatni a legújabb megoldások után, melyek nemcsak, hogy megkönnyítik, de le is egyszerűsítik és olcsóbbá varázsolják a gépek használatát.

erő négy keréken

 

Traktor beszerzése előtt áll? Korszerűsítené gazdaságát a nagyobb hatékonyság és az anyagiak növelése érdekében?

 

 A tapasztalatok azt mutatják, hogy a praktikusság és a korszerű kialakítás rendkívül fontosak annak érdekében, hogy zökkenőmentesen mehessen minden a hétköznapokban. A Steyr traktor modellek a költséghatékonyságon túl speciálisan olyan kialakítással bírnak, amelynek köszönhetően a velük történő munkavégzés egyszerűvé válik.

 

 A könnyű szerkezeti kiépítés és a könnyed manőverezhetőség nélkülözhetetlenek akkor, ha akár kis helyeken történő munkavégzés válik aktuálissá. Nem ezek azonban az egyetlen előnyei a Steyr traktor típusoknak. Az ergonomikusan kialakított vezetőfülke a tökéletes zajszigetelésen túl kényelmes vezetőülést, valamint akár légkondicionáló berendezést is garantál.

 

 A mezőgazdaságban tevékenykedve ez utóbbi szempont valóban olyan plusz, amelyért sokan teszik le a voksot a Steyr traktor mellett. A tikkasztó nyári melegben nem ritka, hogy akár 12-14 órát is a földeken kell tölteni. Ilyenkor korántsem elhanyagolható szempont, hogy klimatizált fülkében tehetjük-e ezt meg vagy a sokszor 40 fok környéki hőmérséklettel is meg kell küzdeni.

 

 A márka által biztosított kényelem lehetővé teszi, hogy a munka nagyobb hatékonysággal és odafigyeléssel történjen, ezzel gyorsabban elvégezve azt. A nagy erejű munkalámpák pedig arról gondoskodnak, hogy akár éjszaka vagy ködös időben is gond nélkül használható legyen a gép. Mindez időhatékonyságot és a határidők tartását is lehetővé teszi.

 

 Mezőgazdasági erőgépet keresve a Steyr járműveknél aligha találna megfelelőbbet.

 

A Steyr multi bemutatása:

 

A vegyes gazdálkodások univerzálisan használható hőse a Steyr multi, amely a traktorok között talán a legtöbb területen alkalmazható sikerrel.

A gazdaságos motor, a nagy nyomaték, az optimalizált áttétek és az alacsony súlypont olyan verhetetlen kombinációt alkotnak, melyek egyedüli birtokosa a Steyr gyártotta multi. A munkaterületeken konstans sebesség állítható, aminek hála sokkal gyorsabbá, gördülékenyebbé válhat a feladatok elvégzése. A homlokrakodási kihívások sem jelenthetnek a jövőben akadályt, ha kedvenc traktora a közelben van.

A multi kabinja olyan felső fokú kényelmet biztosít, amit bátran nevezhetünk egyedülállónak. Az ergonomikus munkakörnyezet rengeteget számít. A maximális komfort nem lehet kérdéses, hiszen ha nem érzi jól magát a bőrében, ha nem találja a környezetét alkalmasnak az egész napos “tartózkodásra” akkor idővel komoly problémái adódhatnak.

Három különböző típusú motor választható a kínálat tagjai közül, s a hazánkra vonatkozó statisztikák szerint ez a lehetőség lefedi a leggyakrabban keresett kategóriák listáját.

A domborzati viszonyok nem lényegesek. A hegyvidék, a síkság vagy éppen a dombos-völgyes környékek épp ugyanolyan akadálytalanul bejárhatóak, mint a tesztpályák.

Nem véletlenül hívják sokan ezt a típust igáslónak, hiszen ereje és mégis könnyű alkalmazhatósága tökéletes egységet teremt az eredményes munkavégzéshez.

A fent felsorolt pozitívumok miatt a mezőgazdaságon túl az erdészetben és akár a kommunális tevékenységeknél is hasznát veheti a multinak.

A Steyr traktorokhoz hasonlóan a pénztárcabarát üzemelés ebben az esetben sem lehet kérdés. Ilyen körülmények között pillanatok alatt megtérülhet a befektetése, s olyan eszközzel gazdagíthatja életét, mely rengeteg mindent adhat önnek, az élet számos területén.

kérje

ajánlatunkat

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.
Heti 1 gép tipp

Iratkozz fel és értesülj először, használt és új gépeinkről e-mailben.

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez.
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja - Általános Adatvédelmi Rendelet 7. cikk (3) bekezdés alapján, akár egy kattintással.